Koga to naše oči vide? Srbi su o njoj brujali mesecima, a onda je nestala: Viđena na proslavi Željka Mitrovića
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

najnovije

Koga to naše oči vide? Srbi su o njoj brujali mesecima, a onda je nestala: Viđena na proslavi Željka Mitrovića

Kažu da je zasijala

Objavljeno: 14:27h

Sinoć je u srpskoj prestonici održana svečana dodela nagrada "City Records"-a, koja je okupila brojne zvezde sa muzičke scene.

Među njima se našla i žena koju jako dugo nismo videli.

Pevačica Romana Panić na muzičkoj sceni pojavila se pre dve decenije, a 2018. godine se povukla u medijsku ilegalu. Odlučila je da se ponovo pojavi, a mnogi komentarišu da je lepša nego ikad.

Ona je bila jako dobro raspoložena, a mnogi su komentarisali da je izgledala jako dobro, kao da nije ni dan ostarila od svoje najveće popularnosti.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svima je zapalo za oko to što je pevačica zadržala do danas vitku liniju.

Ona je u jednoj od emisija otvoreno govorila o zdravstvenom problemu koji je imala u mladosti, a koji je i do danas pati i tada se našalila da baš zbog toga nema problema sa viškom kilograma.

Romana Panić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Romana je bila u žiži javnosti nakon što je uhapšena zbog obijanja bankomata van Srbije sa tadašnjim partnerom, oko čega se prašina dugo nije spuštala.

- Mene nije bilo dugo u Beogradu. Putovala sam dosta i živela van Srbije. Imaću dve vrste nastupa... unpluged sa gitarama i one klasične sa bendom. Već sam imala jedan unpluged nastup i mogu da kažem da je odaziv veoma dobar. Krećemo sada punom parom i ovo leto će biti moje. Nalazim se u muzičkom studiju, pripremam novi album, ali polako... to će se desiti na jesen - rekla je pevačica za emisiju "Premijera - vikend specijal" nedanvo.

Bonus video:

47:45

REDAKCIJA 01.10.2024. 3. DEO

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.